Team Pikewallis

Vi er en gjeng fiskeglade og tidvis særs fiskegale gutter og ei jente, som bruker så godt som enhver ledig stund til vår felles lidenskap – fiske.Samtidig ønsker vi å fremme sportsfisket på en god måte i Norge og spre fiskeglede. Det å kunne være ute sammen, dele kunnskap, stifte nye bekjentskaper og ellers fylle turer og samlinger med en god porsjon humor er noe vi setter umåtelig stor pris på. Vi håper og tror at vår entusiasme smitter over på de som følger oss. 

Erik Walmann

Blogg Pappa

Skremmende ivrig. Det meste av fritiden går til fiske og det rundt. Abbor, gjedde, ørret, sjøørret er hovedartene. Trives med å ta bilder og filme mine opplevelser.  Har blitt litt utstyrnerd spesielt på stenger og wobblere. Har lært og senke skuldra og ikke jage, men fisker bedre da.  Fiske er kos og skal være kos, ikke mas og jag.  Bruker mye tid på å dra med ungdommen, de er jo fremtiden vår. 

Henning Østli 

Sjeffisker fra Vallset

En over gjennomsnittlig ivrig fisker. Bosatt langt utpå landet, nærmere bestemt Vallset. Ørret er den soleklare favoritten, men er åpen for det meste innen fiske. Å teste nytt og uprøvd utstyr, eller nye steder er utrolig spennende! Er ikke redd for å ta beina fatt, så en altfor tung sekk og lange gåturer skjer frivillig flere ganger i året.. Den lange og tunge turen blir fort glemt når man kommer frem til nye perler! Femundsmarka, Mistra, Mjøsa er steder du plutselig kan treffe på meg. 

Erlend Sand 

Fra selveste Rendalen

Mistra, Mistra og Mistra. Klatre ned og klatre opp. Teste, tenke, teste tenke på nytt. Fisker også gjedde og abbor som oftes i Lomnesjøen. 

Kristin Roos Aas

Vårt kvinnelige alibi

Vårt kvinnelige alibi Kristin, «en av gutta», har funnet sjelefred i fisket i en ellers travel hverdag. Kom inn i Pikewallis via Thomas, hennes førstefødte, for å hjelpe Erik å holde orden i PW-saker, men fant raskt ut av predatorfisket var noe for henne. Er nå også blitt deleier i Pikewallis Friluftsliv som drives sammen med Bloggpappa selv. Trives aller best med abborfiske, men henger med så fort muligheten byr seg og det skal fiskes gjedde. Har 3 abborer over 1 kg, med 1,5 kg på topp. Ble innlemmet i 10+ klubben påsken 2018 da hu landa ei trinn gjedde på 10,5 kg (106,50 cm). Har også ei på 9,6 kg og 8,1. Slikt gir mersmak.

Matheus Klæbo Karlsen

Karlsen på taket

Matheus Klæbo Karlsen er en ung fremadstormende sportsfiskere. Mathues bor rett ved Nitelva og har alle forutsetninger til å bedrive sin hobby. Han er heller ikke fremmed får å gå lange turer for å komme til sine drømmevann. Sjøørret, abbor, ørret og gjedde er arter som står høyt i kurs hos Matheus.

Ole Marius Ekeberg 

En allsidig kar fra Hjellum 

Teams Petter Smart. Ekstremt innovative. Ligger ofte et hakk før alle andre. Trolling på Mjøsa etter ørret. Spinnfiske etter abbor og gjedde. Tar seg gjerne en vederbuk tur og en ørret tur i Renaelva En svært hyggelig kar, lett og like.  

Erik Andre Engelstad 

Sønn av sin far. 

Petter Smart nr. 2 i teamet. Erik og Ole fisker mye i sammen på sin hjemmesjø Mjøsa. Er ikke fremmende for å ta seg en tur på egenhånd, da gjerne på jakt etter ørret et eller annet sted i Norge. Meget dyktig troller, med spinnfiske har kommet mer og mer de siste årene. Ørret fra land, ørret fra båt.