Team Pikewallis

Vi i Pikewallis skriver på kryss og tvers av varemerker som vi mener kan berike en predatorfiskers opplevelser når han er ute og jakter. Det kan være alt fra klær, liner, sneller til predator agn osv.. Vi ønsker og være en pådriver for dette miljøet. Vi ønsker også og sette press på de lokale butikkene slik at de tar inn produkter som kan berike vårt fiske.

Erik Walmann

Erik Walmann

Blogg Pappa

En leken kar som elsker fiske og foto. Har aldri en dårlig fisketur, da det er så mye glede i bare det å få dra ut. Ferskvanns predatorer er det jeg jakter mest på. Men du kan fort finne meg langs kysten på jakt etter Sjøørret i vinterperioden. Gjedde 14710 gr og 129 cm Sjøørret 2400 gr.

Johan Tørrisen

Johan Tørrisen

Sjef Solør

En sindig kar fra Solør. Som har som motto at man må værre føsæktig i livet. Har gjedde og laks som sine favorittfisker.. En kar som er nøye, noe man ser i hans rappotert. Fantastisk lesning. Bor som skrevet i Solør og er litt breget av det.

Raymond Svensen

Raymond Svensen

Sjef Østfold

En av Norges mest allsidige fiskere. Ørret på tørr, sjøørret på reka, gjedde på trolling, lake på meita, gjedde på spinn, abbor på jigg, ja hva er det denne gutten ikke kan. Han er ambassadør for Lowrance i Norge. En utrolig hyggelig kar som har en enorm kunnskap.

Kristin Roos Aas

Kristin Roos Aas

Vårt kvinnelige alibi

Vårt kvinnelige alibi Kristin, «en av gutta», har funnet sjelefred i fisket i en ellers travel hverdag. Kom inn i Pikewallis via Thomas, hennes førstefødte, for å hjelpe Erik å holde orden i PW-saker, men fant raskt ut av predatorfisket var noe for henne. Er nå også blitt deleier i Pikewallis Friluftsliv som drives sammen med Bloggpappa selv. Trives aller best med abborfiske, men henger med så fort muligheten byr seg og det skal fiskes gjedde. Har 3 abborer over 1 kg, med 1,5 kg på topp. Ble innlemmet i 10+ klubben påsken 2018 da hu landa ei trinn gjedde på 10,5 kg (106,50 cm). Har også ei på 9,6 kg og 8,1. Slikt gir mersmak.

Matheus Klæbo Karlsen

Matheus Klæbo Karlsen

Karlsen på taket

Matheus Klæbo Karlsen er en ung fremadstormende sportsfiskere. Mathues bor rett ved Nitelva og har alle forutsetninger til å bedrive sin hobby. Han er heller ikke fremmed får å gå lange turer for å komme til sine drømmevann. Sjøørret, abbor, ørret og gjedde er arter som står høyt i kurs hos Matheus.

Thomas Molander Hansen

Thomas Molander Hansen

Spesimenfisker

Er fra østfold og liker spesimenfisket og jakte etter store individene. Liker å prøve forskjellige teknikker og utstyr. Fisker mest i ferskvann og sjøørret på vinteren.

Eirik Olsen

Eirik Olsen

Bonde

Fra Elverum. Fisker stort sett etter alt som svømmer, men har størst lidenskap for gjedde og abbor. Elsker pelagiskt fiske etter gjedde og jerkfiske etter abbor. Trives godt i eget selvskap og ser på meg selv som tålmodig. Pb gjedde er 10,8 og abbor 1650 gram.