Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Norgesmesterskap i isfiske 2020 på Rokosjøen på Løten Oppdatert

feb 29, 2020 @ 08:00 - mar 1, 2020 @ 17:00 UTC+0

OPPDATERING OM NM

Etter nærmere vurderinger er det nå tatt en endelig beslutning at NM isfiske flyttes fra Storsjøen i Odalen til Rokosjøen på Løten. Der er isen trygg og sikkerheten er godt ivaretatt.

​​​​​Det blir lagkonkurranse lørdag 29.feb og individuelt søndag 01. mars.

Rokosjøen ligger innenfor 1 times kjøring fra opprinnelig arrangement, og det skulle være overkommelig for alle som allerede har bestilt overnatting i Odalen.
Arrangørene håper alle isfiskere synes dette er en grei løsning, og ønsker alle hjertelig velkommen til Rokosjøen til helga. Utgang begge dager blir i Haverbekkvika. Kart og info blir lagt ut fortløpende på arrangementet sin FB-side.​​

Regelverk og terminlister finner du her. 

Aktiviteter for familien søndag 1. mars

Under NM Isfiske har vi aktiviteter for barn, ungdom og familier. Det er muligheter for å bli med på isen og fiske – få opplæring og låne utstyr. Vi vil fyre bål, servere pølser til barna, og ha med lavvo som man kan varme seg i. Samt info og aktiviteter ellers for de yngre.

Vi har med alt av utstyr, slik at man kan låne alt på stedet.

Selv om du ikke er med i Norgesmesterskapet, så kan du følge med på det – lære, og kanskje du blir inspirert til å delta på stevner senere?

Ta med deg hele familien til en trivelig dag på isen!

​Isfiskefadder

Førstkommende søndag (1. mars) er det NM i isfiske – og i den forbindelse ruller fylkeslagets bil i ens ærend for å plukke opp unge og uerfarne som vil teste ut konkurransefiske! Marius vil være til stede og følge opp de som ønsker å prøve konkurransefiske. Kontakt han om du/dere har lyst til å se mer om hva dette er for noe. I tillegg til gratis skyss er det mulig å låne noe utstyr samt få oppfølging/opplæring underveis i konkurransen av undertegnede – ta kontakt: marius.hassve@njff.no​​

 

 

 

 

Vi har som kjent hatt en vanskelig vinter når det gjelder isforhold på østlandet. Etter befaring av isen i går har vi i samråd med Njff besluttet at hele arrangementet med både lagkonkurranse og individuellt blir Søndag 1 mars. Oppmøtested er som planlagt ved Gardvik og fiskeområdet strekker seg ca 4 km sydover fra start. Det vil bli noen avsperringer, men dette går ikke nevneverdig utover fiskeplassene. Vi beklager dette, men håper på bra oppmøte allikevel.
Vi har ikke hjemmel i regelverket til å stenge sjøen for prøvefiske mer enn 7 dager, men vil allikevel henstille på det sterkeste å ikke prøvefiske før nm dagen, dels på grunn av at sjøen ikke er ferdig merket, samt at oppborrede områder neppe fryser til igjen.
Mer info kommer.

 

Mo JFF, Odal SFK og NJFF inviterer til NM i isfiske 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kommer en oversikt over hvor fisket vil foregå de ulike dagene. Utgang, påmelding og sperringer er markert.
Lørdag 29. vil utgang være fra Bukkeneset, området er markert på kartet og sperringer er markert i rødt.
Søndag 1. vil utgangen være i fra Gardvik, markeringene gjelder denne dagen også.

 

 

Detaljer

Start:
feb 29, 2020 @ 08:00 UTC+0
Slutt:
mar 1, 2020 @ 17:00 UTC+0

Arrangør

Odal SFK, Mo JFF og NJFF
Vis Arrangør nettside

Sted

Storsjøen
Odalen Norge + Google-kart