Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

CampVillmark 2020 på Norges Varemesse i Lillestrøm.

mar 27, 2020 @ 10:00 - mar 29, 2020 @ 16:00 UTC+0

Camp Villmark – de beste friluftsopplevelsene innendørs

Camp Villmark er Norges største møteplass deg som er glad i friluftsliv, jakt og fiske. Hos oss finner du over 200 utstillere med nyheter og gode tilbud, og i tillegg kan du teste ut en rekke aktiviteter som padling, klatring, skyting og fluekasting. I tillegg møter du de største villmarksprofilene, som tar deg med på en rekke spennende foredrag, filmer og kurs gjennom hele helgen. Arrangementet er fullpakket med spennende utstillere og morsomme aktiviteter. Camp Villmark er en inspirasjonsarena for alle med interesse for friluftsliv, jakt og fiske.

For hele familien
Camp Villmark er et interaktivt arrangement tilrettelagt for både store og små. Vi har fokus på at du skal få prøve deg på morsomme og inspirerende friluftsaktiviteter, samtidig som du opplever fantastiske sanseinntrykk fra naturen og lærer nye ting. Vi har en rekke aktiviteter og opplevelser rettet mot barn, og vi ønsker hele familien velkommen. Messen skal vise folk i alle aldre de fantastiske mulighetene villmarka har å by på, og vi skal tilby de beste villmarksopplevelsene innendørs!

Camp Villmark 2020 arrangeres fra 27. til 29. mars på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Historie
Camp Villmark er en videreutvikling av den tradisjonsrike Villmarksmessen som har blitt arrangert årlig siden 1982. Villmarksmessen utviklet seg raskt til å bli den ledende messen for jakt-, fiske- og friluftsinteresserte i Norge. I 2014 kjøpte Norges Varemesse Villmarksmessen fra tidligere eier, og arrangerte Camp Villmark for første gang i april 2015. I dag legger over 20 000 mennesker turen innom oss i løpet av de tre dagene messen varer.

 

Kjøp billetter
https://min.campvillmark.no/buy-ticket

Ankomst og parkering

https://www.campvillmark.no/adkomst-og-parkering/

Detaljer

Start:
mar 27, 2020 @ 10:00 UTC+0
Slutt:
mar 29, 2020 @ 16:00 UTC+0

Sted

Varemssen
messevegen 8
Lillestrøm, 2004